CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 30 juni 2009

Verzetten is zinloos

Enige tijd heb ik geprobeerd me er tegen te verzetten ... maar dit was tegen beter weten in.

Op het wereld wijde web kom ik het de laatste tijd steeds vaker tegen. En heb me vele malen voorgenomen ik begin er niet aan maar van het weekeind ben ik een zwakkeling gebleken.
Ik ben overstag gegaan.... ook ik ben aan het taarten en cupcake bakken geslagen.

Nu heb ik de mazzel (of pech net hoe je het bekijkt) dat er in Hoorn een super winkeltje zit die echt van alles verkopen op dit gebied. Maak je taart is als je gek bent op taarten, cupcakes en alles wat er mee te maken heeft zeker een aanrader. (op de site hebben ze een webshop, diverste uitleg, handige tabbelen enz.) Dus zaterdag ben ik daar met een boodschappentas vol spullen vandaaan gegaan en meteen de keuken in gedoken.

Mijn eerste taart was niet helemaal zoals ik het verwacht had. ik kreeg het fondant voor over de taart maar niet goed uitgerolt en het bleef maar plakken aan het aanrecht ongeacht hoeveel poeder ik er ook onder strooide. Geen idee wat ik nou fout deed.... maar wegens tijdsgebrek ben ik met minder mooi accoord gegaan. Hij was iig heerlijk en is opgesnoept tot de laatste kruimel.

Naast de taart moest ik natuurlijk ook een paar (mini)cupcakes maken. Konden mooi in de oven toen ik met de taart bezig was. Ik heb ze heel simpel gehouden en alleen versiert met een klodder gekleurde botercreme en wat mini m&m's. Maar oh... deze waren wel echt heel lekker.

Misschien leuk om met mijn verjaardag op mijn werk uit te delen.... Ga alleen even op zoek naar wat variaties ... wil natuurlijk dan wel super uit de hoek komen.

zondag 28 juni 2009

Sinterklaas?

Wat doe je op een prachtige, warme zondag in juni?
Nou dan sta je in je winterjas, met ene sjaal om, op de kade in Enkhuizen te wachten tot dat Sinterklaas aankomt.

Nee er is niets mis met je ogen .... je ziet het goed ... Sinterklaas in juni. Vandaag was ik namelijk figurant in een echte film. De volgende wel te verstaan:

Super leuk om een dagje op zo'n set mee te kunnen kijken. Zo vaak krijg je die kans ook weer niet. Ja het was best warm, we moesten wel veel wachten en op het eind vond ik het echt allemaal niet zo grappig meer. Maar uiteindelijk geeft dat allemaal niet.... ik heb een heerlijke dag gehad. Natuurlijk had ik mijn camera bij me ... maar zoals je zult snappen mogen de foto's nog niet online gezet worden tot na de première. En die is pas 7 oktober.
Ben super benieuwd hoe het er straks allemaal uit ziet in de Bios en niet onbelangrijk ... of ik nog in beeld ben.

donderdag 25 juni 2009

weer helemaal in stijl....

Ik kon het niet laten .... deze beauty is van mij. Vind je hem niet helemaal geweldig!!!

En deze kan ik van de week ophalen. Kan ik mijn make-upjes weer in stijl mee nemen ipv in dat vieze ding dat nu in mijn tas zit. Ze zijn beide van PIP Studio... echt een super merk. Iets zegt mij dat het niet bij een tas blijft ;)

woensdag 24 juni 2009

4e x Joseph

zoals eerder geschreven als je het niet te druk hebt en je snuffelt wat op marktplaats dan kom je nog wel eens iets leuks tegen. Zo ook kaarten voor de Joseph - Sligro actie. En zo ga je dus geheel onverwachts nog een keer extra naar de voorstelling. Vrijdag waren de kaarten binnen dus ik opgelucht. Vond het toch wel even spannend zo via marktplaats.

Her en der doken er inmiddels wat verhalen op de Freek even rustig aan zou doen dus de kans was zeer aannemelijk dat we een andere Joseph zouden hebben. Uiteindelijk vanmorgen uit betrouwbare bron vernomen dat Hein zou spelen. En om eerlijk te zijn.... was ik best benieuwd naar hem.

Mijn vriendinnetje Esmeralda was netjes op tijd op mijn werk. Samen zijn we op het gemak naar Rotterdam gereden (lees we hebben er bijna 3 uur over gedaan). Eenmaal in Rotterdam was de auto zo geparkeerd en zijn we naar het theater gegaan. Petra en aanhang waren snel gevonden en samen hebben we gegeten. Om kwart voor 8 mochten we de zaal in we zaten in het midden van rij 5 en de eerste 2 rijen vielen weg ivm orkest dus eigenlijk rij 2 . Ik zeg prima plekkie!

Toen het gordijn omhoog ging en iedereen lag te slapen was Rene van Kooten al snel gespot. (Hij is zeker mijn favo Farao en aangezien hij deze maand voor het laatst speelt was ik erug blij hem te zien) Ook de calypsoman en Rutger waren van de partij. Helaas geen Matijs en Robin.
En ik had het idee dat er wat nieuwe gezichten zaten tussen de broers. Het is even vreemd als de bal omhoog gaat en Hein daar staat. Jammer genoeg reageerde de zaal nogal mat maar na de 2e regel van laat je droom bestaan waan je je midden in Egypte en laat je de boel gewoon de boel.

Ik had het idee dat Renee Wegberg in de eerste acte niet helemaal lekker bij stem was en de muziek leek wel wat zwakker dan normaal. Maar het was verder niet storend ofzo.
De tweede acte vond Ik Renee veel beter klinken!!! Rene van Kooten zette een magistrale Farao neer. Ik had hem nog niet zo grappig gezien.... hij geniet er volgens mij zelf ook wel heel erg van.
Voor je het weet begint de cast aan de mega mix en dan weet je dat het nog even feest is en daarna toch echt afgelopen. Maar wat een saaie sokken zeg dat sligro publiek!! De eerste 3 rijen (op een paar mensen na) bleven gewoon zitten en de mensen die stonden daar was geen beweging in te krijgen. Maar goed schijt aan alles en wij hebben gewoon lekker mee geswingt!!

Na de voorstelling was er een meet en greet... nou ja meer een iet wat uitgebreidere signeersessie zeg maar. Kon het niet laten om samen met Petra toch even een handtekening te halen al was het alleen maar om tegen Hein en Rene te zeggen hoe we van ze hadden genoten.
Volgens mij vond Hein het wel leuk om te horen... hij stond iig trots te glimmen achter zijn tafeltje.

Na nog 1 drankje zijn we richting auto gegaan... we hadden nog een aardig ritje voor de boeg.

Mijn conclusie: Ik heb een heerlijke avond gehad. Hein is zeker geen verkeerde Joseph!! al blijft Freek natuurlijk mijn favoriet ;)

dinsdag 23 juni 2009

Geen Freek morgen...

Ik hoor net van de meiden die vandaag zijn geweest dat Freek morgen niet speelt.
Aan de ene kant super jammer want hem zie ik natuurlijk het liefst. Maar aan de andere kant ook wel leuk om een keer een andere Joseph te zien. Hoe dan ook gaan we morgen zeker genieten!!

maandag 22 juni 2009

Dagje Artis

Weken geleden hadden we het al afgesproken.... we zouden naar Artis gaan.
Helaas vanwege het weer hebben we het een keer moeten verzetten maar gister zijn we eindelijk geweest. In de ochtend was ik even bang dat het toch weer slecht weer zou worden maar dat was helemaal niet zo. We hebben de hele dag prachtig weer gehad!

Hoeveel Lieselotte er van mee heeft gekregen weet ik niet ... maar wij hebben iig genoten!

vrijdag 19 juni 2009

Als het goed is....

zit ik vrijdag avond op rij 5 in het nieuwe Luxor met mijn vriendinnetje Esmeralda.
En ik geloof niet dat ik hoef te vertellen naar welke voorstelling we gaan. Vind dat ze wel een avondje uit heeft verdient ... en ze MOET gewoon zien waar ik zo weg van ben.

Lang leve marktplaats! Kwam kaartjes tegen die ik echt niet kon laten schieten. Even getijfeld ... zou het wel echt zijn... maar toch maar besteld. Blijkt dat Petra (die ik ken van fb.com) de kaarten naast mij heeft gekocht. Zal 1 deze dagen wel merken of ze binnen komen.

dinsdag 16 juni 2009

Speciale mensen

Als je mazzel hebt ontmoet je een aantal keer in je leven een persoon die meteen een speciaal plekje in je hart heeft. Die persoon weet bij jou precies de juiste snaar te raken, een blik en een half woord zijn eigenlijk al genoeg.

Ik heb het geluk gehad dat ik zo'n persoon in mijn leven heb. Iedere keer nog kan ik me er over verbazen dat het niet uit maakt hoe lang we elkaar niet hebben gezien. Het is altijd goed.
En op zo'n moment realiseer ik me ... als je zulke mooie mensen om je heen hebt wat ben je als mens dan rijk.

zondag 14 juni 2009

Wat een avond...

Ik zit veel te laat nog op internet maar ik ben nog helemaal Hyper van vanavond dat ik toch nog niet kan slapen.

Vanavond ben ik voor de 3e keer naar Joseph geweest samen met 2 andere dames.
En man... wat hebben wij een show gezien zeg vanavond. Het was veruit de beste die ik tot nu toe gezien heb.

Ik was eerst wat sceptisch over de plaatsen. De eerste rij en die blijven tot een week of 3 voor de voorstelling onverkocht. Voor mijn gevoel moest er toch wat mee zijn.Uiteindelijk heb ik me toch over laten halen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad!!!!
Ik denk dat als je de voorstelling voor de eerste keer ziet dat het niet de meest geweldige plekken zijn je hebt namelijk niet echt een goed overzicht over het hele toneel. Maar ja... zoals iemand mij sms-te ... waarschijnlijk wel een Freektastisch uitzicht.

We zaten op een rij van 5 (links naast het orkest) en naast ons kwam ook een freekfan met man
zitten. En met zijn 4e hebben we redelijk wat lawaai geproduceerd kan ik je vertellen.

Het was zeer aannemelijk dat Freek zou spelen vanavond maar toch voelde ik best wel wat spanning. Want ja... je weet het nooit zeker. De voorstelling begon en Rene van Kooten was al snel gespot op het podium. YES!! en dat ik die donkere krullenbol achter de ster vandaan zag komen kon ik pas echt ontspannen... SHOWTIME!!

Het leek wel of ze allemaal een gouden randje aan hun stem hadden. Alles klopte vanavond gewoon. Het was super vanaf de eerste rij,we konden alles zo goed zien. De mimiek op de gezichten (en echt niet alleen op de van Freek) geeft echt een extra dementie aan de voorstelling. Ook leuk dat je nu heel goed alle interactie kon zien en horen. De opmerking van hein tijdens het verklaren van Freek zijn droom was hilarisch ... ja lekker simpel dit (geen idee of dit gebruikelijk is maar mij was het nog niet eerder opgevallen).

Tijdens sluit alle deuren maar heb ik even een traantje moeten laten en de Nooooooit was zo vreselijk heftig dat ik toch even moest slikken.
Verder was het echt een feestje en tijdens de mega mix zijn we helemaal los gegaan.

Onder het eten hadden we al besloten om deze keer de signeer sessie te laten voor wat het is en onze kansen bij de AU te gaan proberen. Wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben zeg...

Het was heerlijk rustig bij de AU en Robin kwam al snel naar buiten.
Ik vroeg meteen of we op de foto mochten met hem en natuurlijk kon dat.
Kreeg wel even de mededeling ... Jullie zaten op de eerste rij he. Hij vond het super dat we zo enthousiast waren.

Na Robin volgde Hein en Matthijs en ook die gingen gewillig met op de foto. En ... ook die herkende ons (oeps... toch iets te veel lawaai gemaakt?)


Niet veel later volgde Roy , hij had in de coulissen mee staan kijken (en had ons ook zien zitten). Even met hem staan kletsen en het repeteren gaat goed en de verwachting is dat hij eind Juni voor het eerst op gaat als Joseph.

Ondertussen toch wel staan hopen dat Freek ook zo naar buiten zou komen en dat hij ook nog even op de foto wilde. De foto's die we wilde hadden we nu tenslotte bijna allemaal. Ons wachten werd beloond en daar was mr Bartels him self. Ook hij vond het niet erg om even op de foto te gaan mijn avond kon toen echt niet meer stuk... eindelijk DE foto.

En ja ik heb even stiekum aan hem staan snuffelen (want zo'n kans krijg ik misschien niet meer) en ik kan jullie vertellen ... hij rook heerlijk!!! je raad het al... ook hij herkende ons van de eerste rij.

De bus was ondertussen weg en we hadden Rene van Kooten nog niet gezien. Maar we hoorde dat Rene altijd de laatste is dus zijn nog even blijven staan.
Wat is die man lief (eigenlijk zijn ze dat allemaal hoor) hij nam echt uitgebreid de tijd voor iedereen die er nog stond. Ik heb wat met mannen die lekker ruiken en hij had een erg lekker luchtje op. Dus na de foto zei ik dat hij wel erg lekker rook eh.. ja achteraf denk ik wat een opmerking maar volgens mij kon hij er wel om lachen. (helaas mijn ogen bijna dicht op de foto)

We zijn tenslotte wat gaan drinken om even bij te komen van een heerlijke avond. Alle foto's even uitgebreid bekeken en nog even na gekletst. Wat gaat zo'n avond dan weer snel zeg. Maar ik blij dat ik over een kleine maand weer 2x mag.

Kwam net op mijn camera nog een paar mooie foto's tegen.


woensdag 10 juni 2009

Vet goed...

Ik ben gister gewoon in mijn upje, na maanden van drukte en slappe smoesen, weer eens naar de sportschool geweest.

Oke het was maar een uurtje cardio maar kom op... iets is beter dan niets toch?
Het begin is er in iedergeval weer.

dinsdag 9 juni 2009

Helaas

Het was gister een super show. Heerlijk samen met mijn vriendinnetje op de bank zitten kijken.
Allerlei voorproefjes gezien van het nieuwe seizoen en ik denk dat ik bankroet ga met alle shows die ik wil bezoeken. Gelukkig heb ik al een aantal kaarten betaald ;)

Helaas heeft Joseph gister maar 1 nominatie weten te verzilveren.
Die voor beste kostuums/pruiken/make-up.

De publieksprijs voor een grote musical ging naar Les Miserables.

Jammer voor Freek (al heet ie met Les mis toch een beetje gewonnen) en de cast
van Joseph ... maar ik geniet er zaterdag niet minder om.

maandag 8 juni 2009

Muscial Awards Gala

Vanvond worden de musical awards uitgereikt.
Joseph heeft 7 nominaties, waaronder Freek voor beste mannelijke en Rene vrouwelijke hoofdrol.
Ik verwacht iig dat ze de ANWB publieksprijs binnen gaan halen en hoop zo voor Freek dat hij wint.
Vanavond zullen we het weten....

zaterdag 6 juni 2009

Lachen in Utrecht

Wat krijg je als je 9 freek fanaten midden in Utrecht bij elkaar zet?
Een hele hoop herrie!!

Om kwart voor 3 was ik al op het station .... veel te vroeg natuurlijk.
Dus dan maar met de Beau Monde anoniem op een bankje zitten wachten.
(nee zeker niet mijn favo blad maar deze maand zit er een super musical special bij)
Rond half 4 was het cluppie compleet, op 3 na die later aan zouden sluiten.

Eerst even wat geshopt (lees vooral in een deuk gelegen) en wat gedronken op het terras.
De laatste meiden hebben zich daar bij ons aangesloten en we konden, iet wat verkleumd, naar het restaurant. We hebben daar heerlijk geklets, gelachen en gegeten.
Na het eten zagen we een trap en konden het niet laten om de premièrefoto even na te maken.

Om een super middag en avond af te sluiten hebben we nog even wat gedronken en toen was het eigenlijk al weer tijd om naar huis te gaan. We waaierde geloof ik redelijk over het hele land uit....

Meiden ik vond het super gezellig en we moeten dit zeker snel weer doen.
Gelukkig ga ik met de meeste van jullie nog naar een aantal voorstellingen.

donderdag 4 juni 2009

I Love ..... Post

Want zeg nou zelf... als je na een lange dag werken thuis komt en dit ligt op je te wachten word je wel vrolijk toch?
Maar goed ik wist wat er in zat..... jullie nog niet. Waar zullen we beginnen?
De eerste doos dan maar...

Kijk ... hier word een mens nou blij van, wat er in zit? wat nieuw Doodlebug, een beetje nieuw October Afternoon, een snufje american crafts met een toefje my little shoebox.

Oke ... de inhoud van doos nummer 2... Melissa Francis, Uber cool Sassefras, K& Company en verder wat los spul.
Ook niet verkeerd dacht ik zo. Nu is het echt een groot nadeel dat mijn scrapplek nog helemaal niet klaar is. Mijn handen jeuken natuurlijk ....

Dan nog even de inhoud envelop...
Ja zeg... had je wat anders verwacht dan?
Zie je wel wanneer het is?? Zie je wel waar ik zit.... dat kan ik natuurlijk niet laten schieten.
hi hi hi heb je gezien welke naam op het kaartje staat? Uber Cool he... ik vind van wel :)

maandag 1 juni 2009

Een weekeind vol zonneschijn

Het is een heerlijk weekeind geweest met super prachtig heerlijk zonnig weer.
De planning was om op te gaan ruimen in huis maar omdat het geweldig weer was hebben we alleen het nodige gedaan. Om vervolgens met een boek in de tuin te gaan zitten.
Heerlijk gewoon... ben zelfs behoorlijk verkleurd.

Ondanks de vele zonneschijn dit weekeind was er ook een klein beetje verdriet.
Het is inmiddels 10 jaar geleden dat Henri is overleden. 10 jaar alweer... niet tegeloven hoe snel de tijd is gegaan. Er is zoveel gebeurd, 10 jaar is een lange tijd, en toch weet ik me bijna alles te herinneren alsof het gister was.

Mijn vriendinnetjes Es en Lieselotte zijn vanmiddag even langs geweest en dat had ik echt even nodig. Even lekker knuffelen met die kleine en even kletsen met Es.
Thanx babe.. dat had ik echt even nodig.