CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 30 januari 2010

Award

Ik heb van Jackie deze award gekregen.


Het is de bedoeling dat ik 10 dingen opnoem die ik leuk vind

1. Dat ik bijna mama ben
2. Mijn vriendje
3. Scrappen
4. Bij kletsen met mijn vriendinnetjes
5. Shoppen
6. Make-up
7. Tassen
8. Van die echte meiden boeken die nergens over gaan
9. Disney films
10. Een dagje lekker lui op de bank

Ik geef deze award door aan
Tamara
Angela
Marleen

woensdag 27 januari 2010

Verlof

Zo begin je met aftellen en zo zit je laatste werkdag er in eens op....
Dan ben je thuis en weet je dat je tot 2 juni niet meer aan het werk hoeft.

Een raar idee maar wel lekker ... Heb genoeg dingen die ik wil doen in mijn verlof dus zal me niet 1-2-3 vervelen. Heb de nodige schoonmaak klusjes die ik moet doen maar wil ook lekker uitslapen en scrappen. Maar vooral lekker uitrusten ... beetje stilte voor de storm.

Helaas begon mijn eerste verlof dag niet zo heel goed....
ik lag heerlijk te slapen en hoorde in eens water stromen. Duurde even voordat ik me realiseerde dat stromend water niet echt veel goeds kan betekenen. Wat bleek... er is een leiding van de kachel gesprongen door de vorst van vannacht en de hele kachel liep leeg in onze slaapkamer.
Ik heb gelukkig een hele handige schoonvader die 's middags meteen even kwam kijken en heeft er voor gezorgd dat het niet verder kan lekker. Helaas moeten we nu wel nieuw tapijt en een nieuwe kachel aanschaffen. Tapijt kan gelukkig via de verzekering maar had liever gehad dat het niet hoefde... is weer zo'n gedoe.

Vanmiddag werd ik wel helemaal blij gemaakt.... Corine mailde me de foto's die ze 2 weken gelden heeft gemaakt. En DAMN wat zijn ze gaaf geworden. Ik bedoel kijk zelf maar ...

Er staan nog een aantal foto's op haar blog.
Ik zou 5 foto's kiezen maar dat was onmogelijk dus heb ze allemaal maar besteld... Die gaan jullie vast wel voorbij zien komen :)

zondag 17 januari 2010

Aftellen is begonnen

Het grote aftellen is nu echt begonnen... nog maar 1 weekje werken en dan ga ik met zwangerschapsverlof. Niet te geloven hoe snel het eigenlijk allemaal gegaan is.

Ik ben het zwanger zijn echt nog niet zat maar ik kijk wel heel erg uit naar onze uk.
Is het nou een jongen (zoals ik vanaf het begin af aan gedacht heb) of toch een meisje (wat mijn gevoel me de laatste tijd steeds vaker influistert)

De hele zwangerschap is super verlopen en heb weinig last van klachten gehad. Alleen heb ik de laatste 2 weken vreselijke last van jeuk. Het jeukt vooral op mijn buik maar mijn armen en benen jeuken ook. Heb van alles geprobeerd maar niets leek te helpen en ik heb alles stuk gekrabd. De verloskundige vond het dan dus ook verstandig om even langs de gynaecoloog te gaan. Kon gelukkig vrijdag meteen terecht. Ze hebben bloed afgenomen om mijn leverwaardes na te kijken en ik heb mentholgel en pilletjes gehad. De jeuk is niet helemaal weg maar het is zo wel te doen. Woensdag hoor ik meer.

Vrijdag mochten Died en ik nog een keer terug voor een 3D echo omdat onze uk de vorige keer met zijn of haar arm voor het gezicht bleef liggen. We hadden wel al super foto's maar nog een keer naar ons kleintje kijken sloegen we natuurlijk niet af.



Afgelopen zaterdag is Corrine Delis geweest om foto's van mijn dikke buik te maken.
Ik vond het super leuk en ben reuze benieuwd naar het resultaat.

Tot slot nog even wat creatieve creaties. 2 Lo's die ik laatst gemaakt heb en een taartje voor als onze uk geboren is.


donderdag 7 januari 2010

Verliefd

Ik ben verliefd....
tot over mijn oren, hals overkop, hoteldebotel verliefd.
Toen ik je gister zag was het alsof mijn wereld even stil stond.
Lief klein kindje... wat ben je mooi en ik hou nu al zoveel van je....
Kan haast niet wachten tot je hier bent.


We moeten alleen nog even geduld hebben. Blijf nog maar even lekker warm en veilig in mijn buik zitten. En als je er helemaal klaar voor bent weet dan dat je meer dan welkom bent.