CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 25 juli 2010

Eerste groente hapje


Weer een mijlpaal ... Nick heeft vandaag zijn eerste groente hap gehad. Was even wennen en hij heeft best wat gekke bekken getrokken maar uiteindelijk vond hij het best wel heel lekker.
Wat word onze kleine man in eens groot ...

Zo kan het ook prima hoor

Lekker eigenwijsje!!

woensdag 21 juli 2010

Punk

Vind je hem niet ongelooflijk stoer zo met punk?

Died was steeds al aan het kijken of zijn haar lang genoeg was om het rechtop te zetten en zaterdag was het eindelijk dan zover. Met bodschappen doen hebben we echte zwitsal gel gehaald (niet te veel bij voorstellen ... blijft nl niet echt goed zitten) en punkie gemaakt. Moest wel even slikken hoor... jeetje wat is het dan al een hele vent. Gelukkig met speen is het alweer een heel ander gezicht.

We hebben trouwens heerlijk voor hem geshopt ... hij groeit nl als kool en er lagen bijna geen shirtjes meer in de kast die goed zaten. En dit shirt is toch wel de aller stoerste en leukste die we gekocht hebben. Goeie vondst papa!!

dinsdag 13 juli 2010

allerlaatste Joseph

Aan alle dingen komt een einde ... en afgelopen zaterdag viel na 558 voorstellingen het doek dan toch echt definitief voor Joseph. Natuurlijk moest ik daar bij zijn met mijn musicalvriendinnen.
Met die voorstelling is het tenslotte allemaal begonnen. Het was een geweldige voorstelling en het was heel duidelijk dat iedereen stinkend zijn best stond te doen om het tot een spetterend einde te brengen. Hier en daar vloeide wel wat traantjes en ik heb het zelf ook niet droog kunnen houden.Tijdens de megamix mochten er deze keer foto's gemaakt worden dus daar hebben we uitgebreid gebruik van gemaakt.Na de voorstelling kreeg iedereen van de cast bloemen en heeft Erwin van Lambaard een toespraak gehouden.

Na deze lovende woorden was het tijd om de sleutel van het theater over te dragen aan de cast van We Will Rock You . John op het toneel is nooit vervelend ;)

Toen was het echt over.... Ik heb genoten nu en alle andere keren dat ik geweest ben.

zondag 11 juli 2010

Artis

Afgelopen vrijdag ben ik met Nick en Michael naar de dierentuin geweest. Het was wel heel lang geleden dat ik met mijn broertje een dag op stap ben geweest.

Helaas had ik niet alles goed gepland dus waren we een beetje laat in Artis en hadden we de warmste dag sinds weet ik veel uitgezocht maar we hebben het leuk gehad en daar ging het om.


En natuurlijk kunnen een paar foto's van mijn eigen aapjes niet ontbreken.



woensdag 7 juli 2010

Hup Holland Hup

Het was echt billen knijpen gister voor de tv... maar ze hebben het toch maar mooi geflikt!! Nederland staat zondag in de WK finale!! Word mega spannend en ik zit al met een nerveuze man thuis ;) Nog 4 nachtjes slapen en dan weten we of we Kampioen zijn.

De oranje koorts heeft ook bij mij toegeslagen .... mijn nagels zijn helemaal in WK stijl.

zondag 4 juli 2010

alweer een jaar geleden

Afgelopen vrijdag was het alweer een jaar geleden dat we er achter kwamen dat ik zwanger was.

Als ik mijn ogen dicht doe kan ik het allemaal zo weer voor me halen. Het gevoel dat ik had toen ik op die test zag staan dat ik zwanger was, hoe mijn moeder reageerde toen ik het vertelde en hoe onzeker ik in eens werd. Die nacht kon ik ook echt niet slapen ... ik was zo gelukkig en kon alleen maar aan dat kleine frummeltje in mijn buik denken dat ons kindje zou worden. Kon me niet voorstellen dat ik ooit nog normaal en rustig zou kunnen slapen.

En kijk nu ... we zijn een geweldige zwangerschap en een goede bevalling verder en genieten al 16 weken van ons prachtige ventje. Ik kan me gewoon bijna niet meer voorstellen hoe het was zonder hem. Iedere ochtend is hij het eerste wat ik zie als ik wakker word en iedere avond het laatste wat ik zie voordat ik ga slapen. En ik zou het niet anders willen... nooit geweten dat je zoveel van iemand kan houden ... mijn kanjer!!


Meneer lag hier op de bank even voetbal te kijken ... want het WK is natuurlijk in volle gang. We moeten erg om hem lachen als er voetbal is want hij heeft dan de grootste verhalen. Dinsdag gaan we natuurlijk weer samen kijken naar de halve finale van Nederland. SPANNEND!!

De afgelopen dagen is het ook lekker warm ... de thermometer van de auto gaf gister 34 graden aan. Vandaag was het gelukkig minder warm en is het behoorlijk afgekoeld door een fixe regenbui. Nick houd zich prima met het warme weer ... hij krijgt af en toe een slokje water en hij slaapt overdag bijna niet maar hij is gelukkig gewoon lekker zijn vrolijke zelf. Dit wetende ga ik lekker op zoek naar een vakantie. We willen in september lekker 10 daagjes met zijn 3e naar de Canarische eilanden ofzo.