CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 26 september 2010

Vakantie

we hebben een heerlijke vakantie op Gran Canaria achter de rug. Ik heb 10 dagen genoten van mijn mannen. Beetje zwemmen, beetje wandelen, beetje uit eten ... echt het was geweldig.

Nick vond het ook allemaal prachtig. Het vliegen met hem ging prima. Hij heeft zich prima vermaakt met de speeltjes en eten dat we voor hem mee hadden. En een paar mensen om je heen die gekke bekken trekken is ook heel erg leuk als je 6 maanden bent. (ja ja onze kleine vent is inmiddels de 6 maanden voorbij... time flies!)

Van de warmte heeft meneer niet heel veel last gehad, hij wilde wel wat meer drinken als normaal ... of zou dat komen omdat we hem af en toe uit een pet fles lieten drinken?


En als we het dan toch warm kregen namen we een frisse duik. Nick vond vooral het spatten met water geweldig maar als we hem relaxt in zijn band lieten ronddobberen was meneer in zijn sas.

We zijn ook nog gezellig een dagje naar Palamitos park geweest. Een dierenpark midden tussen de bergen. Het was niet heel erg groot maar we hebben ons vermaakt. Vooral de dolfijnen show was super.


Tot slot nog een paar leuke plaatjes ...

Het was een heerlijke vakantie maar nu begint het normale leven weer. De wasmachine heeft vandaag al weer behoorlijk staan draaien en morgen moeten we weer aan het werk.

donderdag 9 september 2010

we leven nog hoor

We hebben het alleen erg druk ....
jullie horen snel weer van ons :)