CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 23 oktober 2008

Scrappen tegen kanker

Ik wil jullie even atent maken op een geweldig initiaief....

Patricia Boekhout heeft een super leuke scrapdag georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede komt van KWF kankerbestrijding.

De dag zal in de ochtend om 10 uur beginnen en rond 17 uur eindigen. Bij binnenkomst kun je op je gemak rondkijken en eventueel deelnemen aan diverse workshops.

Er zullen een aantal bekende personen uit de scrapwereld aanwezig zijn welke gaan helpen met workshops waaronder
Meriam Jansen en Corinne Delis maar ook Marieke Blokland zal aanwezig zijn.

Jullie gaan met Corinne een leuk mini boekje maken, met de nieuwe materialen van American Craft's. De workshop heet Ode aan de vrouwen!
Marieke gaat zich bezig houden met leuke make and take's welke elk half uur zullen plaatsvinden.

Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van scrapmaterialen er zullen diverse winkeliers aanwezig zijn deze dag. Waaronder Tessa Tegendraads, de Scrapheap en Scrapfever!

Er worden hier en daar een aantal tafels bij elkaar geplaatst waar je naar hartenlust kunt croppen, heb je net een geweldige workshop gevolgd, wat is dan lekkerder dan door te schuiven naar de croptafel?

En natuurlijk niet te vergeten, de welbekende Make and take’s van Tessa Tegendraads ook hier zullen er een aantal tafels voor geplaatst zijn.

Na afloop van de laatste workshop zal er een geweldige loterij gehouden worden waar je spetterende leuke prijzen kunt winnen.
De lootjes kun je aanschaffen bij de entree, en er zal tussendoor nog iemand rondlopen met resterende lootjes, en hoe meer je er koopt hoe meer je kans maakt op een geweldige prijs.

Aan het einde van de loterij zal er nog een superronde plaatsvinden waar maar een beperkt aantal loten beschikbaar voor zullen zijn!
Wat de prijzen zullen zijn houden we nog geheim tot de dag zelf.

Dus meld jezelf snel aan, en help ons om van deze dag een geslaagde dag te maken!
Kosten voor de entree: € 7.50
Kosten voor deelname aan een workshop: € 30.00
graag vooraf inschrijven zo ben je zeker dat je een plaatsje hebt aan de workshop tafel.

Lootjes € 1.00 (superronde €1.50)

Wanneer gaat deze dag plaatsvinden?Op 16 november 2008 van 10.00-17.00 uur.In Congres/theatergebouw de Nobelear te Etten Leur.Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
P.Boekhout@theheartofscrap.nl076-7507328

1 opmerking:

Jackie zei

zat van de week in mijn agenda te kijken, en ALS ik ex vraag om een weekend te ruilen, dan ZOU ik ook nog kunnen komen..
Maar dan mis ik de sinterklaas intocht met de jongens, dus twijffel nog steeds...

Vind het iig een MEGA goed idee