CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 3 maart 2009

Update huis

De afgelopen week is er weer hard gewerkt in het huis.
Inmiddels hebben we een wc en zijn de muren getegeld. Ben erg blij met het reslutaat.
Blijft moeilijk voor te stellen hoe iets er uit gaat zien als je spullen in de winkel uitzoekt.
Afbeelding toevoegen

De badkamer is inmiddels ook zo ver klaar dat morgen daar de tegels tegen de muur aan kunnen. Met uitzoeken van de tegels was ik er al helemaal verliefd op dus ben wel heel erg benieuwd hoe dat er uit gaat zien. De paarse leidingen op de foto is trouwens vloerverwarming... wat een luxe he.


Ze zijn deze week ook druk in de weer geweest met behang. 2 logeerkamers en de zolder zijn wat dat betreft klaar. In de logeerkamers ligt ook de vloer al.Helaas zijn ze nog niet aan de aanbuw begonnen maar er is mij verzekerd dat dit goed gaat komen.

4 opmerkingen:

Tamara zei

Oh wat wordt het toch allemaal mooi zeg super.
xxx

Chantal zei

Hey Chantal,
WAUW! Dat ziet er geweldig uit! Vooral het behang (wit/zilver) in één van de logeerkamers vind ik helemaal geweldig. Ik ben dan ook benieuwd naar hoe de rest van jullie paleis wordt. Ik hou je in de gaten.
Liefs, Chantal

Nicky zei

oh wat ziet dat er al gaaf uit! het gaat helemaal goed worden, wat lijkt me dat toch leuk om zo van scraps te beginnen met een leeg huis en dan opbouwen... ik volg je hoor!

Ingrid zei

Dat ziet er allemaal goed uit, Chantal. Leuk om te zien hoe het gaat worden. Het behang op de laatste foto vind ik heel mooi.