CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 27 januari 2010

Verlof

Zo begin je met aftellen en zo zit je laatste werkdag er in eens op....
Dan ben je thuis en weet je dat je tot 2 juni niet meer aan het werk hoeft.

Een raar idee maar wel lekker ... Heb genoeg dingen die ik wil doen in mijn verlof dus zal me niet 1-2-3 vervelen. Heb de nodige schoonmaak klusjes die ik moet doen maar wil ook lekker uitslapen en scrappen. Maar vooral lekker uitrusten ... beetje stilte voor de storm.

Helaas begon mijn eerste verlof dag niet zo heel goed....
ik lag heerlijk te slapen en hoorde in eens water stromen. Duurde even voordat ik me realiseerde dat stromend water niet echt veel goeds kan betekenen. Wat bleek... er is een leiding van de kachel gesprongen door de vorst van vannacht en de hele kachel liep leeg in onze slaapkamer.
Ik heb gelukkig een hele handige schoonvader die 's middags meteen even kwam kijken en heeft er voor gezorgd dat het niet verder kan lekker. Helaas moeten we nu wel nieuw tapijt en een nieuwe kachel aanschaffen. Tapijt kan gelukkig via de verzekering maar had liever gehad dat het niet hoefde... is weer zo'n gedoe.

Vanmiddag werd ik wel helemaal blij gemaakt.... Corine mailde me de foto's die ze 2 weken gelden heeft gemaakt. En DAMN wat zijn ze gaaf geworden. Ik bedoel kijk zelf maar ...

Er staan nog een aantal foto's op haar blog.
Ik zou 5 foto's kiezen maar dat was onmogelijk dus heb ze allemaal maar besteld... Die gaan jullie vast wel voorbij zien komen :)

3 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

Wat een supergave foto's, Chantal. Echt top! Geniet van je verlof.

xoxo

Hanneke van der Linde zei

Wauw!! Gave foto's zeg!! Ik wens je een heerlijk verlof toe, geniet er maar lekker van!!

xoxo

Jackie zei

Ze zijn echt zo gaaf hé..
Ga je geen spijt van krijgen...

Geniet van je verlof..
En ik heb een award voor je..