CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 27 oktober 2010

Girlsweekeind @ Londen

We hadden het er vaak over gehad wat zou het toch gaaf zijn om met de musicalschatjes naar Londen te gaan, DE musical stad. Afgelopen weekeind was het eindelijk zo ver... 6 van de 9 musicalschatjes vertrokken naar Londen!!

De pret begon al op schiphol. Waar we ook zijn ... we kletsen heel wat af en hebben het eigenlijk altijd wel gezellig. We hebben een prima vlucht gehad en de weg naar het hotel was ook zo gevonden. Toen de spullen gedropt waren zijn we een pub ingedoken om daar nog even gezellig een drankje te drinken.

Na een goede nachtrust zijn we vroeg de stad in gegaan. Shoppen stond op het program ... maar ja met 7 meiden (het zusje van Krista was inmiddels bij ons aangesloten die loopt stage in Londen) kom je niet heel ver. Dus is het bij de Hambleys,de Disney store en een mega souvenir shop gebleven want tussendoor moest er natuurlijk ook koffie gedronken worden met wat lekkers en vooral lekker blijven kletsen. Voor je het weet zit de dag er al weer op en was het tijd om te eten want we moesten op tijd in het theater zijn. Het was nog even stressen om de kaarten te krijgen maar dat is gelukkig goed gegaan.

Karin en Bianca zijn naar Les Miserables geweest en ik met Petra,Krista en Rowena naar The Phantom of the Opera. WAUW ... wat een voorstelling. Ik denk echt dat dit 1 van mijn nieuwe favoriete is.

The Phantom was wat eerder afgelopen dan Les Mis dus hadden we nog even tijd om langs de artiesten uitgang gelopen. We hadden mazzel want toen we er net stonden kwamen eigenlijk alle hoofdrolspelers al naar buiten. En wat waren ze leuk!! namen echt even uitgebreid de tijd om een handtekening te zetten, op de foto te gaan en een praatje te maken. Daar kunnen sommige in nederland nog wel wat van leren.

Bianca en Karin hebben gelukkig ook genoten van Les Miserables. We hebben nog even nageklets op de kamer en toen maar naar bed gegaan. Stond nog een drukke dag op de planning.

Na een ontbijtje bij de Starbucks zijn we naar de tower en towerbridge gegaan. Daar zijn we op de boot gestapt naar de big ben. Daar hebben we nog even rond gelopen en zijn Rowena,Petra en Bianca naar de Londen Eye gegaan en ben ik met Karin en Krista nog even de stad in geweest. Om 4 uur weer verzameld in het hotel want het was al weer tijd om naar huis te gaan.

Na een prima terugvlucht zat het er allemaal weer op. Het weekeind waar we zo naar hadden uitgekeken is omgevlogen.

Eerlijk is eerlijk ik was blij dat ik Nick en Diederick op schiphol weer kon knuffelen maar zo'n Girls weekeind is me goed bevallen ... en iets zegt me dat dit niet de laatste keer was.

2 opmerkingen:

Nicky zei

wat een ontzettend leuk verslagje..... you go girl!

Miranda zei

Jeetje wat gaaf, dit heb ik helemaal gemist!! Wat een leuke foto's en geweldig om met z'n allen naar dé musical stad te gaan!!!