CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 31 december 2010

2010 is alweer om


en voor mijn gevoel is dat jaar omgevlogen ... een prachtig jaar dat wel. Met als hoogte punt natuurlijk de geboorte van onze lieve, prachtige en perfecte Nick.

Vooral aan hem zie ik hoe snel de tijd eigenlijk gaat. Vorig jaar om deze tijd had ik nog een dikke buik en nu kruipt hier in huis een heuse bijna peuter met eigen willetje rond. Iedere dag is voor hem een feest, een nieuw avontuur en een mogelijkheid om wat nieuws te leren. En dat is iets wat ik wil mee nemen in het nieuwe jaar... iedere nieuwe dag is een feest, boordevol nieuwe avonturen en volop mogelijkheden om te leren.

Ik wens iedereen een geweldig nieuw jaar en dat al jullie wensen maar uit mogen komen.

4 opmerkingen:

Veronique zei

2011 wordt vast weer zo'n topjaar!
Maak er wat moois van
Liefs,
Véronique

Jackie zei

ja 2010 was bijzonder, je bent mama geworden...
2011 word nog bijzonderder, Nick gaat lopen, praten, met jullie mee eten, nog meer een eigen wil krijgen...

2011 word top !!!

Angela zei

hoi meis,
dank je wel voor al je lieve berichtjes het afgelopen jaar! Komend jaar ga ik meer mijn best doen een goeie blogger te zijn ;-)

Zo'n kleed... heel leuk maar bestellen is het niet waard hoor! Was al veel geld kwijt aan de stof, en dan nog 2 maanden in elkaar zetten ongeveer, dat zou een heel duur kleed worden ;-) Maar hij is wel mooi en ik ben er wel trots op!

Ik mag dit jaar met een dikke buik oud en nieuw doorbrengen, en dat vind ik geweldig, volgend jaar heb ik een 8 maanden oud frumpje bij me dan! Ook spannend, heb er enorm veel zin in en snap dat jij er ook naar uit kijkt. Het is wel super pittig hoor een tantje'tje van 18 maanden én 6 maanden zwanger zijn (nou ja bijna dan)
Een heel goed uiteinde en een nog beter begin
xxx
Angela

Miranda zei

Jullie ook een heel goed, gelukkig en gezond 2011!!!!