CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 19 juni 2012

Dat is lang geleden

Jeetje ... dat is lang geleden zeg dat ik een blogje heb geschreven.
Het komt er gewoon steeds niet van....

Het gaat hier allemaal lekker. Dat ik net weer aan het werk was moest ik erg zoeken naar een ritme. Wilde structuur voor de kids, dat het huishouden een beetje lekker liep en als het kon ook af en toe nog tijd om te scrappen. Denk dat ik daar redelijk mijn draai in heb gevonden ... alleen die was. OMG wat een bergen was heb ik iedere keer zeg. Gelukkig is mijn mams zo lief om regelmatig voor ons te strijken. Is anders echt geen doorkomen aan.

Met de kindjes gaat het ook super! Fay word al een hele dame. Ze is alweer 6 maanden en is aan de fruit en groente hap. Fruit vind ze lekker, groente kost wat meer moeite. Het is een vrolijke en gezellige meid. Nick is nog net zo gek op zijn zusje als in het begin. Inmiddels noemt hij haar Cay ipv baby en overlaad hij haar regelmatig met kusjes en knuffels. Ook wil hij alles met haar delen behalve zijn cars auto's.


Ik heb niet heel erg veel tijd om te scrappen maar ben toch zo goed als bij met project life. Vind het nog steeds super leuk om te doen en word nog steeds erg blij van mijn album. Heb alleen amper layouts gescrapt het laatste half jaar. Komt vast wel weer ...  Zal in een andere post wel even een update van pl laten zien.

Verder heb ik niet heel veel spannends te melden ... tot snel xxx

Geen opmerkingen: