CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 21 april 2008

Mannen weekeind, fotoshoots en shoppen

Diederick is vrijdag vertrokken voor een weekendje weg met de jongens van de voetbal.
Dus het was een manloos weekeind voor mij. Niet dat ik me verveelt heb... verre daarvan.

Vrijdag beetje in huis gerommeld en wilde gaan scrappen maar werd helemaal horendol van dat *piep* snij apparaat. Toen ik de neiging kreeg om dat ding door de kamer te smijten omdat er weer een stuk papier verkloot was ben ik in de auto gestapt en naar Amsterdam Noord gereden. Heb bij Pipoos een Purple cow gekocht. heb hem helaas alleen nog niet echt kunnen proberen.

Zaterdag heb ik Meriam geholpen met foto shoots die ze bij Tessa Tegendraads in de winkel heeft gedaan. Beetje de boel regelen, afrekenen en ondertussen Meriam helpen. Was heel erg leuk om te doen maar wel heel erg vermoeiend. Ben zelf natuurlijk ook nog op de foto gegaan. Meriam heeft voor mij al 1 foto bewerkt omdat ik vreselijk nieuwschierig ben (thanx babe ...)Zondag heerlijk wezen shoppen met Renate in Amsterdam. Eerst geluncht op een terras, in de zon, op het Rembrandts plein (heerlijke carpaccio salade, is echt een nieuwe verslaving) . En na de lunch kon het grote shop werk beginnen. Gewoon lekker overal snuffelen en kijken. Ik heb niet eens zo heel veel gekocht. 2 effen shirtjes, een zwarte tuniek met een knal rood hempje, een ketting, oorbellen en wat verf.
Natuurlijk moest er koffie gedronken worden met wat lekkers aan het eind van de middag dus hebben we heerlijk decadent zitten doen in het Krasnapolsky (4 euro voor een cappucino maar wie hoor je zeuren ha ha ha). We werden steeds meliger en hebben heel wat afgelachen. Laatste beetje shoppen dan maar en dan heerlijk pasta gegeten bij de italiaan.

Vanmorgen naar mijn "zusje" die is 21 geworden vandaag dus moest daar even een kopje thee halen met een gebakje. Daarna door naar de tandarts (1 gaatje) en thuis snel beetje schoonmaken. Died was vrij vroeg thuis dus hebben we vanmiddag gezellig samen een beetje rond gehangen. Nu was eigenlijk het plan om vanavond te gaan scrappen maar ik ben bang dat daar niet heel veel van gaat komen.

2 opmerkingen:

Tessa Tegendraads zei

je staat er super mooi op!! echt leuk dat je kwam mee helpen. Dikke kus Tessa

Miranda zei

Zo dat klinkt als een heel druk maar gezellig weekend!!! Heerlijk shoppen!!!

En wat een gave foto zeg!!! Leuk joh!