CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 11 mei 2008

Heerlijk weer

Het is echt de hele week al prachtig weer.... eigenlijk jammer dat je dan binnen zit om te werken maar ja er moeten ook centjes verdiend worden.

Omdat er bij ons in de tuin alleen in de ochtend en begin van de middag zin staat heb ik afgelopen week lekker gescrapt.

Rest van de pagina's van het nl boekje zet ik er vanavond wel ff op ga nu naar mijn schoonmoeder .... lekker aan de BBQ.
--

Update de laatste pagina's van Hollands Glorie:5 opmerkingen:

Miranda zei

Ik vind alles echt heel erg gaaf!!! Zeker je mini boekje!!! Wil ik ook zeker eens gaan doen! Helemaal in dat hollandse style!

Nicky zei

ik had t al gezegd, maar je boekje is helemaal toppie! echt een supergaaf projectje. je lootjes zijn ook heel leuk! goed bezig, scrapmojo is hangin' around!

*fauve* zei

Super lotjes,maar het NL boekje is toch wel mijn favoriet!De is echt geweldig :)

Bedankt voor het langskomen op mijn blog!xoxo

~Nancy~ zei

Heeeeeey.. was zeker leuk zeg om jullie tegen te komen zaterdag in Doorn.. Best grappig ja dat jullie mij 'kennen'... hihi.. En nu weet ik ook weer wie jij bent (ben al vaker eens op je blog wezen rondneuzen.. hihi..) Hoop dat jullie een gezellige scrap-shop dag hebben gehad zaterdag in elk geval!!!!! Wie weet lopen we elkaar nog eens tegen het lijf in Doorn he!!!! Fijne avond verder!! XX Nancy

Thinkie zei

heel leuk allemaal!

groetjes,
Thinkie

http://weblog.thinkie.nl