CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 23 juli 2008

Een nieuw huis???

Stel je het volgende voor:

Maandag, begin van de middag thuis krijg ik een mail van Died dat hij een mooi huis gezien heeft op de Bangert Oosterpolder. Er volgt een moment van totale verbazing... jij iets moois gezien daar??? (de eerste fase is redelijk gekleurd, oogt best vrolijk maar is niet echt zijn ding). Maar wat blijkt... de tweede fase hebben ze qua kleur veel rustiger gehouden.

Oke... ziet er goed uit en dan?? Dan bel je de verkopend makelaar... haal je meteen een brochure op en ga je die samen even bekijken. Rij je bij je schoonouders langs om er met hen eens over te spreken en doe eens gek rij je ook meteen even langs het bouwterrein. (Voordeel... project loopt al vanvaf augustus '07 dus zijn ze al aan het bouwen, zelf hier en daar al iets wat bijna klar is dus kan je zien hoe het er uit ziet). Het bevalt je wat je ziet en je wordt steeds enthousiaster. Slaap er een nachtje over en kijk morgen verder. Maar de volgende dag ben je nog steeds enthousiast en wil meer te weten komen.... dan maak je dus een afspraak bij de verkopend makelaar en na een fijn gesprek stap je de deur uit met een stapel bouwtekeningen en een optie van 2 weken op een woning de deur uit. Toch nog maar eens op de bouw kijken dan....

Je praat daarna het een en ander door en het enthousiasme wordt niet minder.

Tja en dan heb je het niet over stel je voor ... of wat als. Dit is precies wat er de afgelopen 3 dagen bij ons gebeurd is. We zijn dus heel serieus bezig met een nieuw huis. De optie is voor een woning zoals de middelste op het plaatje, alleen die van ons zit op een hoek.

Omdat de bouw al begonnen is kunnen we eigenlijk niets meer laten veranderen. Jammer want eigenlijk hadden we het liefst er meteen een aanbouw aangehad. En dat is helaas nu niet meer mogelijk (tenzij je bereid bent om 2x zoveel te betalen). We zijn nu aan het uitzoeken wat het ons allemaal zou gaan kosten. Zaterdag een afspraak staan om voor een keuken te kijken.

Super spannend allemaal .... supper gaaf allemaal. Zie het eigenlijk wel zitten ; )

3 opmerkingen:

Hanneke zei

OHHH!!!! Super zeg!! Dit zijn zulke leuke dingen in je leven...
Wij hebben 3 jaar terug ook een nieuwbouwhuis gekocht, helemaal leuk om dat vanaf het begin mee te maken!!
Ben benieuwd of het doorgaat, ik hoop voor je van wel natuurlijk!!

XxX

*fauve* zei

wow dat klinkt super goed!En mooi huis.Nou ik duim voor jullie :D

Miranda zei

Zo leuk, zo spannend allemaal he?!
Hoop dat alles goed is en dat jullie de knoop door kunnen hakken! Huis ziet er echt geweldig uit!!!