CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 16 april 2009

Huis update

Het werd wel weer eens tijd voor een kleine update.

Kijk wordt al wat he zo.... inmiddels is het metselwerk nu helemaal klaar maar daar heb ik nog geen foto van. De binnenmuur is ondertussentussen ook gesloopt... Man wat een ruimte hebben we gekregen!!! Zo blij dat we meteen die aanbouw hebben gedaan.
De badkamer is ook zo goed als klaar. Helaas is de wasbak beschadigd en een la van het meubel dus krijgen we daar nieuwe voor. Nog wat kleine afwerk klusjes maar dan is ie echt klaar.
En wat denk je dan van mijn kleding kast? Oke ... niet alleen mijn kast... maar ruimte zat voorlopig dacht ik zo.Ik zal morgen nog wat nieuwe foto's maken. De vloer beneden is nu helemaal af en morgen worden (een deel van) de gordijnen en de meubels geleverd. Heel benieuwd hoe dat dan allemaal staat.
De huur is inmiddels opgezegd dus de verhuisdatum komt steeds dichterbij. Weet nog niet precies wanneer we er de eerste nacht gaan slapen. Hangt er een beetje van af hoe ver we van het weekeind komen.
Moet ook echt nog wel het een en ander gebeuren. Muren behangen en schilderen bijvoorbeeld. 1 ding tegelijk en het zal vast allemaal wel goed komen.

1 opmerking:

Miranda zei

Jullie gaan echt als een speer!!!! Ziet er gewldig uit, spannend!!! Nog even en het is zover!!!
Succes!