CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 11 maart 2011

Bijna 1

Het is niet te geloven ... nog 3 dagen en dan word onze kleine kanjer al weer 1 jaar. Het leek wel vorige week dat hij voor het eerst op mijn borst werd gelegd. Wat is dat jaar snel gegaan. Stiekum word ik wel een beetje emotioneel als ik bedenk dat zijn babytijd nu echt over is en dat hij nu een dreumes is. Cliche ten top ... maar ze worden zo snel groot.

Ik heb echt met volle teugen genoten afgelopen jaar. Het is zo moeilijk om je van te voren in te kunnen beelden wat het werkelijk is om moeder te zijn. Het heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen!

Maandag is Nick echt jarig maar omdat iedereen dan gewoon moet werken vieren we het zondag. De boodschappen zijn al in huis en ik ben al aan de taart begonnen. Morgen het huis netjes maken en versieren en dan zondag FEEST!!!

Maandag zijn Died en ik allebei vrij dus gaan we lekker een dagje met zijn 3e naar de dierentuin. En daarna lekker pannekoeken ofzo eten. Gewoon een lekkere relaxte dag saampjes.

4 opmerkingen:

Jackie zei

Het gaat ook echt vreselijk snel, maar dat heb ik je ook nog maar een ziljoen keer verteld, hahah

Heel veel plezier met Nick's feestje...

Nicky zei

hahaha, ik word gewoon emotioneel mee als je het zo verteld... ze zijn ook heel snel groot, mijn meisje is al 19 geworden... veel plezier vandaag met alle visite en morgen op zijn verjaardag. alvast gefeliciteerd met je kleine grote man!!! dikke knuf

Miranda zei

Oooh het gaat ook echt snel he! Bah!!! Kan me voorsellen dat je wat emo ervan wordt, ik ook altijd! Elk jaar kijk ik dan weer het eerste fotoalbum door, hahah tranen!!! Een hele gezellige dag vandaag en alvast van harte gefeliciteerd!!!!

Annemarie zei

Van harte gefeliciteerd met de "kleine" man!!!!
Hopelijk hebben jullie vandaag een leuke dag gehad en voor morgen veel plezier.

Gr Annemarie