CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 4 januari 2012

nieuw jaar

Zo ... en voor je het weet zit je alweer in het nieuwe jaar ... Allemaal dus de beste wensen!!
Wij hebben een rustige jaarwisseling thuis gehad, gewoon lekker met zijn 4e. Overdag wel eerst oliebollen met mijn moeder gemaakt en s'avonds lekker met Died tv gekeken.


Ik vind de feestdagen erg leuk ... maar ben nu ook wel blij dat het gewone leven weer begint. Nou ja ... voor mij nog niet helemaal natuurlijk omdat ik voorlopig nog lekker verlof heb ;)

Kijk eens wat de postbode vorige week kwam brengen ....
Een super muziekster gemaakt door Miranda. Ik vind hem helemaal leuk met die knalroze ruitjes. Deze krijgt een mooi plekje in Fay haar kamertje!

tot slot nog mijn week 6 van Project Life. Een week waarin mijn moeder lekker een dagje hier is geweest, we kerst hebben gevierd, ik online voor Fay heb geshopt en ik mezelf verwend heb met Rituals spullies.

4 opmerkingen:

Angela zei

Leuk weer zeg!Jij doet een dubbele pagina per week he? Ik zit te denken over 1 per week en alleen bij speciale gebeurtenissen/dagen 2 te doen. (saai leventje)
xxx

Anoniem zei

Jullie ook nog een goed, gelukkig, creatief 2012 gewenst!

Het is ook wel eens lekker, om geen andere mensen om je heen te hebben, de oliebollen zijn hier gebakken door schoonpapa, die de hele familie heeft voorzien, hier niet zelf gebakken, alhoewel ik het er wel bij vind horen.

Liefs Inge

Miranda zei

Jullie natuurlijk ook een super 2012! Pl ziet er weer super uit! Wat een leuke foto van jullie met de kerstman!

Peet zei

Jij ook de beste wensen natuurlijk.

Wat een mooie ster heb je gekregen. En je project life: zo leuk! Ik ben fan :-)