CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 27 december 2011

Kerstmis

De kerstdagen zijn alweer om ... en we hebben het heerlijk gehad.

Omdat Nick nog niet zoveel heeft aan een kerstdiner besloten we van kerstavond een pannenkoekenfeest te maken. We hebben het super gezellig gehad en we hebben heerlijk gegeten. Nick heeft gewoon 3 pannenkoeken naar binnen gewerkt en daarna nog gesnoept van een sneeuwman ijsje. Maar het allermooiste vond hij wel het spelen met de poedersuiker ... de hele tafel zat onder en de poedersuiker zat zelfs in zijn haar. Ach het is maar 1x per kerst.
Eerste kerstdag hebben we eerst heerlijk uitgeslapen. Nick was pas om kwart over 9 wakker en Fay moesten we toen ook wakker maken (ze had wel nog om 5 uur gedronken hoor). Eerst even lekker nog met zijn 4e in het grote bed gelegen. Wat is dat heerlijk zeg ... Daarna naar beneden voor een kerstontbijt. Fay kon lekker bij ons aan tafel erbij zitten in haar nieuwe stoel.
 
Na het eten hebben Nick en Fay nog een kadootje gekregen en hebben we lekker samen gespeeld daarna was het alweer tijd voor een tukkie. Na het slapen zijn we naar mijn schoonouders geweest. We zijn daar verwend met mooie kado's en hebben daar gezellig met zijn alle gegeten.

Tweede kerstdag hebben we ook weer redelijk uitgeslapen en natuurlijk ook weer lekker samen ontbeten.
Verder hebben we het eigenlijk heel rustig aan gedaan. Gewoon lekker in huis gerommeld. Nick heeft me nog geholpen met Fay een flesje geven en Died heeft daar een geweldige foto van gemaakt.
Na Nick zijn slaapje zijn Mama, Ramona en Michael langs geweest. Gewoon even gezellig op de thee. En nadat zij weg waren hebben Died, Nick en ik lekker samen gegeten. Died en ik een biefstukje met pepersaus en Nick knakworstjes.

Died is lekker op tijd naar bed gegaan en ik heb nog een heerlijke softie kerstfilm zitten kijken.

1 opmerking:

Miranda zei

Oh klinkt helemaal heerlijk!!!! Leuke dingen gedaan en de pannekoekenfoto's zijn echt super!!!!