CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 18 december 2011

Update

Zo ... de tijd vliegt ... is wel weer even tijd voor een kleine update.
 Inmiddels is Fay 10 dagen oud en het gaat goed. Ze was de eerste dagen erg misselijk en dronk niet zo goed. Omdat ze niet meer mocht afvallen heeft ze naast de borstvoeding af en toe een flesje gekregen. Het gaat niet snel maar inmiddels begint ze wel wat aan te komen en drinkt ze ook een stuk beter.  Haar gewicht gaan we even goed in de gate houden de komende tijd.

Nick is een geweldig lieve grote broer. Als Fay ligt te pruttelen in de box rent hij gelijk naar haar toe en hij wil haar ook steeds kusjes geven. En als hij uit het KDV thuis komt rent hij ook meteen naar de box toe.

Gister zijn we ook voor het eerst naar buiten geweest. Boodschappen gedaan en langs de intratuin. Voor Nick heb ik vorig jaar een kerstbal laten maken met zijn naam er op en dat wilde ik ook voor Fay. Helaas kwam ik er thuis achter dat het jaartal niet klopte. Stond 2010 ipv 2011 op. Dus ik heb de 0 weggeveegd en hoop dat er volgende week een 1 neergezet kan worden.

2 opmerkingen:

Miranda zei

Oh wat gaat het snel he?! Super lieve foto!! Fijn dat het drinken nu beter gaat en hopelijk gaat het steeds beter! Ben benieuwd naar de kerstballen, klinkt erg leuk!

Judith zei

Wat een lieve foto!! van harte gefeliciteerd met je dochter!

Groetjes Judith