CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 23 december 2011

Project Life - week 3,4 en 5

Door de geboorte van Fay liep ik achter met mijn project life. Deze week ben ik daar lekker mee aan de slag gegaan tussen de voedingen en huishoudelijke klussen door.
Week 3
Een week waar niet heel veel spannends is gebeurd. We hebben sinterklaas gevierd en Died en ik zijn allebei ziek geweest.

Week 4
 
 
 
 
 
Dit is een bijzondere week geweest ... onze Fay is namelijk deze week geboren. En of dat nog niet genoeg foto's oplevert hebben we ook nog de foto's van de dikke buikenshoot binnen gekregen. Daarom heb ik dus wat extra pageprotectors toegevoegd. Misschien volgen er later nog meer over de kraamweek maar voorlopig laat ik het even hierbij.

Week 5
 
 
Ook deze week vooral foto's van kleine Fay. Niet heel veel gedaan omdat dit grotendeels mijn kraam periode was. (bedenk me nu dat ik daar weinig tot niks over heb geschreven ... dus denk dat hier nog een pageprotector bij komt) Verder een pageprotector extra van de eerste keer naar buiten met Fay

3 opmerkingen:

Peet zei

Wat een super pagina's! Dit boek is nu al om nooit meer te vergeten :-D

Prachtig hoe je dit allemaal vastlegt. En knap dat je het zo snel na de geboorte van Fay al weer oppakt. Bij mij zou het veel langer blijven liggen denk ik. Respect!

Fijne feestdagen met zn viertjes!

Miranda zei

Whow!!! Hoe gaaf is het dat je nu al begonnen bent!! Echt super om meteen de eerste tijd van Fay te scrappen in PL. Ziet er gaaf uit joh!!

Hele fijne dagen en op naar een heel gezellig, gezond en creatief 2012!

Jackie zei

dat heb je weer snel bijgewerkt...
Vind ze weer allemaal top..