CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 6 maart 2010

Zoektocht naar een nieuwe Bolide 2

Nadat de polo 2 weken geleden niets geworden is zijn we verder gegaan met zoeken. Vorige week zaterdag weer de hele dag op pad geweest ... voor niets.

Ik had ondertussen de hoop wel een beetje opgegeven dat het zou lukken om een nieuwe auto te vinden voordat onze uk zich zou aandienen. Maar goed ... Died had weer wat op internet gezien dus zijn we vandaag toch maar even gaan kijken. En ik kan niet anders zeggen dan dat het liefde op het eerste gezicht was ... Een prachtige grijze Clio uit 2006

Aantal kilometers viel nog wel mee , knap in de lak, 5 deurs , de kinderwagen past er met gemak in en rijd erg fijn. Kortom een erg interessante auto.

Maar ja ... die prijs weer he ... Ook hier wilde ze niet al te veel voor mijn rode scheurmonster terug geven en was het bedrag dat er bij moest niet misselijk.

De verkoper wilde niet (of zoals hij zelf zei kon niet) lager in de prijs en zaten we uiteindelijk met een verschil van 200 euro tussen wat hij wilde hebben en wat wij wilde betalen. Wij waren al gestegen met wat we eerste instantie wilde betalen dus besloten we om even boodschappen te gaan doen en het er even rustig over te hebben. Nou van dat boodschappen doen is weinig gekomen ... op de parkeerplaats besloten we dat het toch wel een super auto was en dat we het maar gewoon moesten doen. Dus ... deze beauty is nu van mij!!!

Zaterdag kan hij gehaald worden ... of ik dat zelf ga doen weet ik nog niet. Hangt een beetje er van af wat onze uk besluit te doen ... blijven zitten of toch komen voor die tijd. Weetje ... we zien het wel.

1 opmerking:

Nicky zei

wow wat een gave bak!!!! gefeliciteerd chantal met je mooie kar en ik wens jou en je ukkie nog vele veilige kilometers!!!