CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 4 juli 2010

alweer een jaar geleden

Afgelopen vrijdag was het alweer een jaar geleden dat we er achter kwamen dat ik zwanger was.

Als ik mijn ogen dicht doe kan ik het allemaal zo weer voor me halen. Het gevoel dat ik had toen ik op die test zag staan dat ik zwanger was, hoe mijn moeder reageerde toen ik het vertelde en hoe onzeker ik in eens werd. Die nacht kon ik ook echt niet slapen ... ik was zo gelukkig en kon alleen maar aan dat kleine frummeltje in mijn buik denken dat ons kindje zou worden. Kon me niet voorstellen dat ik ooit nog normaal en rustig zou kunnen slapen.

En kijk nu ... we zijn een geweldige zwangerschap en een goede bevalling verder en genieten al 16 weken van ons prachtige ventje. Ik kan me gewoon bijna niet meer voorstellen hoe het was zonder hem. Iedere ochtend is hij het eerste wat ik zie als ik wakker word en iedere avond het laatste wat ik zie voordat ik ga slapen. En ik zou het niet anders willen... nooit geweten dat je zoveel van iemand kan houden ... mijn kanjer!!


Meneer lag hier op de bank even voetbal te kijken ... want het WK is natuurlijk in volle gang. We moeten erg om hem lachen als er voetbal is want hij heeft dan de grootste verhalen. Dinsdag gaan we natuurlijk weer samen kijken naar de halve finale van Nederland. SPANNEND!!

De afgelopen dagen is het ook lekker warm ... de thermometer van de auto gaf gister 34 graden aan. Vandaag was het gelukkig minder warm en is het behoorlijk afgekoeld door een fixe regenbui. Nick houd zich prima met het warme weer ... hij krijgt af en toe een slokje water en hij slaapt overdag bijna niet maar hij is gelukkig gewoon lekker zijn vrolijke zelf. Dit wetende ga ik lekker op zoek naar een vakantie. We willen in september lekker 10 daagjes met zijn 3e naar de Canarische eilanden ofzo.

2 opmerkingen:

Jackie zei

Gek hé dat dat alweer een jaar geleden is,
het gaat echt snel !!

Hoop trouwens nog wel dat je naar diederick kijkt, hihihi (grapjuh !!)

Miranda zei

Jeetje meid, dat gaat zeker hard!!!
Wat heb je het mooi opgeschreven allemaal zeg, krijg gewoon kippevel!!
Geniet lekker van je kanjer en veel succes met de vakantie uitzoeken!!!

Doei doei