CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 20 februari 2012

Het Zandkasteel

Nick en ik hadden een tijdje geleden van Died kaartjes gekregen voor het Zandkasteel in het theater en gister was het eindelijk zover. Natuurlijk had Nick geen idee waar we waren of wat er ging gebeuren. Alleen de opklapstoelen in het theater vond hij al prachtig. En toen Lieselotte precies voor ons bleek te zitten was het helemaal goed.
Nick kon het vanaf zijn stoel niet helemaal goed zien dus heeft hij bijna de hele voorstelling op mijn schoot gezeten. Vanaf het moment dat Toto, koning Koos en Sassa het podium op kwamen heeft hij zitten stuiteren. Hij heeft wel 6x gezegd MAMA.... TOTO!!!
Het was een leuk verhaal, Toto en Sassa moeten schoonmaken maar spelen liever piraatje en alle kindjes  in de zaal mochten mee spelen. Zaten ook leuke liedjes in en Nick "zingt"ze de hele dag al.
 
 De voorstelling duurde iets langer dan een uur. Na 3 kwartier op schoot wilde Nick liever staan maar bleef de voorstelling wel volgen.
 
Na afloop mochten alle kindjes het podium op om handjes te schudden met Koning Koos, Sassa en Toto. Ik mocht niet mee het toneel op maar Nick kon dat heel goed zelf in zijn uppie.Wat is het dan al een grote vent!
We hebben een super middag gehad samen en ik hoop echt dat we nog vaker dit soort uitstapjes gaan maken.

1 opmerking:

Peet zei

Wat leuk! Mijn zoon C. is ook helemaal gek van het Zandkasteel.
Wat is Nick al een grote jongen zo :-D Jullie hebben een leuke middag gehad zo te zien en lezen. :-D