CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 12 april 2010

ik ga stoppen

Nee niet met bloggen, scrappen, werken of weet ik veel wat... ik ga stoppen met het geven van BV.

Ik loop al een paar dagen ernstig te twijfelen en heb er ook al meerdere malen om moeten huilen maar vanmiddag heb ik toch een beslissing genomen. Ik heb 4 weken volledig BV gegeven en Nick is er heerlijk op gegroeid maar als mama niet happy is dan is Nick dat ook niet. Dus tijd om te stoppen en over te gaan op de fles.

Ik vind het niet prettig meer... het kost me veel meer energie en moeite dan ik van te voren had verwacht. Waar het nou precies aan ligt dat ik het nu zat ben weet ik niet... het zijn allemaal kleine dingetjes bij elkaar denk ...

Ben al veel verder gegaan dan dat ik van te voren had gedacht en heb het toch mooi 4 weken volgehouden!!

Bovendien ... ik had me al voorgenomen om geen bv meer te geven als ik weer ga werken dus kan nu mooi rustig afbouwen.

6 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

Je moet doen wat goed voelt voor jou. Mijn meiden hebben nooit BV gehad en zijn ook groot geworden hoor. ;-)

xoxo

Jackie zei

We hebben het er al over gehad...
Je doet wat goed voelt, wat dat ook is..

Nicky zei

Och meid, ik begrijp je zo goed. Ik was na 6 weken zo doodmoe van die enorme melkuiers en het voeden dat ik accuut gestopt ben. Ondertussen mezelf ontzettend schuldig voelen want iedereen vond t wel zo geweldig dat BV. Nou, na 3 dagen waren mama en baby weer helemaal gelukkig. Dus ik zeg tegen jou, YOU GO GIRL!!!

Hanneke van der Linde zei

Helemaal prima toch?! Je moet doen waar jij je goed bij volet!! ;-)

xoxo

Miranda zei

Heel herkenbaar allemaal meid, en ben toen ook gestopt.... Meteen doen en je gevoel volgen dat is voor jou én voor Nick goed!

Lischa zei

niks mis mee hoor chantalle,je moet doen wat goed voelt,en je vooral niet schuldig voelen ,want dat is nergens voor nodig.

Ik ben toen ook gestopt ,heb ook weken aan een stuk gekolft maar zoals ik al verteld had ,zat ik na 2 uur nog maar op een klein beetje ,ik had bijna niks.Dus besloot er mee te stoppen bij de 2e heb ik gewoon gelijk gezecht ik ga dat niet meer doen.Ze zijn ook groot geworden en het gaat goed emt de boy`s