CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 1 juni 2010

ben ik weer

Van het bloggen is de laatste tijd niet veel gekomen. Druk, geen puf, geen zin of weinig te vertellen. Dat gaan we veranderen ... ik ben er weer.

Het gaat hier allemaal goed. Nick word al een hele vent. Het is een heerlijk vrolijk, makkelijk en lief mannetje. We hebben echt niets te klagen. Meneer slaapt trouwens graag uit :D. Rond half 10 de eerste fles is echt geen uitzondering.

Inmiddels is hij al 2x wezen wennen op het Kinderdagverblijf (geloof trouwens dat het wennen voor de mama's is ipv de kindjes). Want ja .... nog 13 nachtjes slapen en dan moet ik weer aan het werk. Heb er nog niet heel veel zin in, blijf liever thuis bij Nick. Weet wel dat het ook wel weer goed is om te werken en dat het gewoon weer even wennen is. Gelukkig ga ik maar 3 daagjes werken.

Dus probeer ik nog even te genieten van de tijd die ik thuis heb. Vandaag zijn we lekker met Es en de kids naar Artis geweest. Lekker slenteren, beesies kijken, foto's maken en poffertjes eten.

Morgen hebben we nog niet echt plannen .... donderdag ga ik met Nick, Es en Bastiaan zwemmen. Voor beide jongens is het de eerste keer ... dus spannend.

En volgende week ga ik lekker een midweekje met mijn mannen weg! De eerste vakantie met zijn 3e. Heerlijk... ik heb er nu al zin in.

4 opmerkingen:

Miranda zei

Heerlijk!!! Wat een leuke foto's! Het gaat hard he?! Lekker genieten nog even!

Ingrid Danvers zei

Wat een heerlijk mannetje. Fijn om te horen dat het zo goed gaat. Geniet nog even van je laatste twee weken verlof.

Jackie zei

Niets te vertellen...
En wat een lekker ding hé...
en luilak, ik weet wel van wie die dat heeft, van JULLIE, Hahahah
(was ik dat ook maar, dan zouden de jongens niet om 7 uur naast me oren staan tetteren)

Hanneke van der Linde zei

Och jemig... wat gaat de tijd toch snel zeg... "moet" je alweer bijna aan het werk...
Maar jullie ventje is echt een heerlijk mannetje, of niet dan! Lekker zeg... uitslapen tot half 10... ;-)

xoxo