CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 23 juni 2010

Mijlpalen

Zo weer even een berichtje van mij ... Heb steeds niet de rust in mijn kont om een blogje te schrijven.

Ben druk aan het zoeken naar een nieuw ritme voor mezelf en onze kleine man. Het werken en wegbrengen van Nick begint langzaam te wennen. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik nog steeds liever thuis bij Nick ben dan op mijn werk. Het gaat super goed met Nick. Het is een heerlijk mannetje en ik vind het echt fijn om bij hem te zijn. Of we nou liggen te kroelen s'morgens in bed of gezellig "kletsen" in de auto, samen tv kijken of dat hij op schoot ligt voor zijn flesje ik geniet er van met volle teugen. Het mama zijn vind ik heel bijzonder.

Vanavond na het eten lag Nick lekker naast me op de bank en in eens draaide hij zich om!! nou ja niet helemaal in eens natuurlijk want hij was al een week druk aan het oefenen en vandaag lukte het. We zijn natuurlijk allebei mega trots op onze kanjer.

Maar Nick is niet de enige die deze week een mijlpaal heeft gehaald....Ik ben sinds 8 weken aan het lijnen en deze week heb ik mijn eerste doel gehaald. Ik zit weer op het gewicht dat ik had voordat ik zwanger werd!!


Maar met dit gewicht ben ik nog niet tevreden. Er mag nog wel het een en ander af. Het gaat niet snel maar het is op deze manier goed vol te houden. Ben super blij met het resultaat ... helemaal als je bedenkt dat ik al meerdere keren uit eten ben geweest, een weekje geen punten heb geteld omdat we op vakantie waren en ik nog niet aan het sporten ben. Op naar mijn volgende doel ...

3 opmerkingen:

Miranda zei

Tuurlijk ben je trots!!!
Op Nick, wat een kanjer he, én op jezelf!!!!
Goed gedaan meid!!!

Fijne dag!

Nicky zei

ik word er zelf blij van, zoveel geluk straalt er van je verhaaltje af. zo leuk om te lezen hoe blij je bent om mama te zijn! en gaaf zeg dat je alweer op je pre-preg gewicht zit!!! super!

Judith zei

Volgens mij gaat het hartstikke lekker met je!!! Leuk om te lezen!! lekker genieten hoor van je mannetje!!

Groetjes Judith