CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 9 augustus 2011

Zondag

Zondag hebben we een heerlijke dag gehad!

Het was in de ochtend echt vreselijk slecht weer. Regen kwam met bakken uit de lucht. Niet normaal meer. Dus hebben we alle 3 in joggingbroek gewoon lekker een beetje in huis gerommeld. Ik was aan tafel met verf in de weer en Nick vond het heel interessant. Dus hup schort om en samen met mama aan de knutsel.

Ik vond het heerlijk om hem zo bezig te zien. Ben dan best wel een trotse mama hoor. Hij vond het verven echt super leuk dus we gaan het zeker vaker doen.

Na het middagslaapje (ja ook mama heeft een tukkie gedaan) zijn we naar de kermis geweest met mijn schoonouders. Ongelooflijk maar het was heerlijk weer, op het terras in de zon was het zelfs warm!

Nick vond de kermis geweldig. Hij heeft bijna de hele tijd bij Died op zijn nek gezeten en hij keek zijn ogen uit. Ook was hij aan het dansen en klappen zo leuk vond hij het. Ik heb met hem eendjes gevangen en touwtje getrokken en Died is 2 rondjes met hem in de draaimolen geweest. Ook hebben we samen van een suikerspin gesnoept :) Gelukkig is het tot en met maandag kermis dus kunnen we nog wel een keer (of 2) heen.

Geen opmerkingen: