CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 3 augustus 2011

SMASH Book

Ik kijk graag rond op internet om leuke scrapdingen te vinden en de laatste tijd zag ik steeds SMASH books voorbij komen. Super leuk ... gewoon een boek waar je alles in plakt zonder al te veel na te denken. Ik zag filmpjes en blogs voorbij komen waar men zelf een SMASH book in elkaar zet maar kwam ook dit filmpje tegen van K&Company.


Ik vond het er super leuk uit zien dus heb ik er van de week 1 besteld bij 2 peas en gister kwam de postbode mijn pakje brengen. Naast het oranje Smash book had ik ook 3 note pads en een aantal washi tapes besteld.

Vanavond was er echt helemaal niets op tv en besloot ik een begin te maken aan mijn boek. Had eigenlijk geen idee waar ik moest beginnen dus ben ik door mijn stash gegaan op zoek naar eigenlijk van alles als het maar plat was en ben maar aan de slag gegaan.

Wow ... wat is dat leuk om te doen zeg! heb maar gewoon wat gedaan en gaande weg bedacht ik steeds nieuwe dingen. En het resultaat is best leuk moet ik zeggen.
Verder heb ik hier en daar door het boek heen al wat beginnetjes gemaakt voor nieuwe pagina's. Ben ook van plan om hem af en toe mee te nemen naar mijn werk om dan gewoon eens wat dingetjes op te schrijven of in te vullen. Hoop dat ik morgen de puf heb om er mee verder te gaan want vond het echt leuk om te doen!

5 opmerkingen:

Peet zei

Ziet er ontzettend gaaf uit. Beetje zelfde idee als een junk (art) journal. Echt heel leuk!

Angela zei

hoiiii
pas de eerste buikfoto met 20 weken??? Oei meid, nou elke week gewoon even de tijd nemen een foto'tje te trekken of Died lief aankijken ;-) Ik vond het zo leuk om te doen! Ik heb van bijna elke week een paar foto's.
Grappig dat er tussen Nick en baby 2 even veel tijd zit als tussen Pix en Sky trouwens! Heb jij veel commentaar gehad van "joh jij hebt de vaart erin"?? Ik wel heel erg veel!
xxx

Miranda zei

Nou dit zie ik nu pas! Ik heb toen ook zo iets gedaan met mijn zwangerschap, hup alles plakken, schrijven en kliederen! Heerlijk, nu heb ik ook weer zin om dit te gaan doen.... pfff wil zoveel...

Van jou ziet er super uit, leuk gedaan!!!

Anoniem zei

Dit is een leuke manier om al die rondslingerende spulletjes, die je niet weg kunt gooien, op te bergen ;-)

Ik heb nog wel wat lege schriften liggen, zal eens kijken of ik ook nog ergens een doosje tijd heb liggen...

Liefs Inge

Tessa zei

Wat gaaf zo;n smash book! Een beetje (art)journal achtig. Ben benieuwd naar meer smash book pagina's!

xx Tessa