CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 4 maart 2012

Smash Book update

In augustus ben ik begonnen met een smashbook. Ik heb ze eigenlijk altijd op tafel liggen als ik aan het scrappen ben. Ze ... want ja ik heb ook nog een mini versie gekocht.
Af en toe plak ik er eens een restje papier of een foto ofzo in. Ik plan eigenlijk nooit echt van nu ga ik eens fijn in mijn smashbook aan de gang. Het gaat eigenlijk meer vanzelf.

Zo ook vanavond :D ik wilde gaan scrappen maar kwam er eigenlijk niet echt aan toe. Ik heb eerst de tafel opgeruimd,  wat ideetjes voor PL opgeschreven, nog even een youtube filmpje gekeken en tja... toen vond ik het te laat om nog aan een layout te beginnen en in project life had ik ook even geen zin. Dus eindigde ik met mijn Smashboeken.

Eigenlijk zou ik nu gewoon naar bed moeten (het is nl al bijna 1 uur) maar ik wilde jullie toch een paar foto's van mijn smashbooks laten zien. Sommige dingen heb ik vanavond gedaan en sommige dingen had ik al eerder gedaan.

De pocket die ik hier had zitten vond ik niet zo mooi dus heb die gepimpt met papier en een sticker. Denk dat ik er nog Stuff op ga zetten. Want dat is wat er in zit ....
Op de rechter pagina staan allemaal leuke en passende woorden of plaatjes. Iedere keer als ik wat tegenkom dan plak,schrijf of stempel ik dat daar. Blad is bijna vol maar vind het zo leuk dat ik denk dat ik nog zo'n blad ga maken.
 Hier gaat de linker pagina over het zwanger zijn en rechts is gewoon weer van alles wat.
 Ik bezoek regelmatig musicals en hou hier bij wanneer ik waar met wie ben geweest.
Sinds ik Project life doe print ik veel foto's op klein formaat. Soms doe ik er 2 en soms 4 op een 10x15 vel. Van die kleine foto's blijft er af en toe wel eens een over normaal wist ik echt niet wat ik daar mee moest ... nu plak ik die in mijn Smashbook.
Hier nog een paar random pagina's.
 
 
Vanavond bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om mijn kleine smashbook te vullen met leuke foto's enzo van de kids en ons gezin. Stop ik die in mijn tas als ik ga werken ... dan heb ik ze altijd bij me en kan ik ze showen aan iedereen :D.
 
 

3 opmerkingen:

Brenda zei

Wow Chantal, wat gaaf!
En wat een bezige bij ben jij, smashen, PL'en, LO's tussendoor...
Echt leuk voor later om terug te kijken! Hoe gaat het met je PL?
Ik loop nu achter, baal dr van maar heb er gewoon even geen zin in... komt wel weer!
Groetjes Brenda

Miranda zei

Dat ziet er echt super uit!!!! Enne, een mini smashbook??? Getsie.... Ik ga niet zoeken want ik wil hem nu al hebben! Leuk zeg!!!

Irma zei

hoi hoi, kwam via google op jouw blog en ik ben net als jij een smasher (klinkt leuk ;-))
wat ziet het er leuk uit en iedere pagina is weer een aanwinst die je voor jaren plezier kunt brengen, zoals jij het beschrijft is het heel herkenbaar van te voren weet je nooit altijd wat je erin gaat plakken gaandere weg groeit een pagina je blog is erg inspirerend leuk hoor,
groetjes irma