CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 14 oktober 2009

baby nieuws

Vorige week woensdag is mijn vriendinnetje Esmeralda bevallen van een prachtige zoon genaamd Bastiaan. Het was heel bijzonder want toen hij geboren werd zat ik met Lieselotte in de kamer er naast. Het is allemaal super snel gegaan en voor ik het wist hoorde ik een klein ventje huilen. Zeg nou zelf... is hij niet om op te vreten??
Het is super leuk om te zien dat Lieselotte hem eigenlijk ook wel heel erg interessant vind. Ze wilde meteen haar blokjes al met hem delen. Zo lief.

Wel een raar idee hoor dat wij zelf over een klein half jaartje zelf zo'n klein ventje of grietje hebben. Nog een weekje en dan zit ik al weer op de helft. Gister voor controle bij de erloskundige geweest en alles was helemaal goed. Ben pas 2 kilo aangekomen en mijn bloeddruk is mooi laag. Word af en toe gek van het vele plassen, vooral als je er 3x midden in de nacht uit moet maar ach als dat het ergste is. Ik vind het zwanger zijn eigenlijk hartstikke leuk en voel me best bijzonder. Kijk er steeds meer naar uit om de baby te voelen maar tot nu toe heb ik hem of haar nog niet gevoeld.

Week 19
Meten en wegen
22 cm lang en 250 gram zwaar is je baby nu. Had hij tot nu toe donshaar over z'n hele lijfje, dat gaat nu uitvallen. Daarvoor in de plaats gaat z'n echte haar groeien: op zijn hoofdje natuurlijk, maar ook zijn wenkbrauwen verschijnen nu.

3 opmerkingen:

Miranda zei

Nogmaals van harte gefeliciteerd!!! Het is een mooi mannetje zeg!!!
En idd nu nog een raar idee dat jullie straks ook jullie beeb vast houden maar mooi om naar uit te kijken!
Geniet van je zwangerschap en ineens: plop....plop, plop.... Voel je hem/ haar een trapje geven!

Doei doei

Nicky zei

ja het is heel bijzonder om (bijna) bij een bevalling te zijn, maar nog meer als je zelf zwanger bent. al je mamahormonen rennen dan drie keer zo hard rondjes in je lijf!!! kan me voorstellen dat je heel graag je kindje wilt voelen, maar het zal niet lang meer duren denk ik!

Jackie zei

Nogmaals gefeliciteerd tante Chantal..
Zelfs vanaf de kamer ernaast moet het heel bijzonder zijn om het zo mee te maken..