CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 2 oktober 2009

Dwaas

Als er iets dwaas is dan is het wel de Doldwaze dagen van de Bijenkorf .... Het is niet te filmen wat daar gebeurd!!

Maar goed... je zal maar net perce HET hebben gezien in 1 van de folders. Met het gevolg dat:

Je om 10 voor 9, samen met een massa andere mensen, met spanning staat te wachten voor de deur. Als de deuren dan open gaan je snel naar de roltrap vliegt en per toeval hoort dat HET op de tweede etage te verkrijgen is. Je op die tweede etage in een rij moet gaan staan met een nummertje in je hand. En dat nummertje kan je een stukje verder in leveren voor een doosje.
Als je bij de kassa aankomt met je doosje stevig in je arm geklemd hoort dat HET er maar 120 waren en dat de laatste al uitgedeeld is. Je blij als je eenmaal betaald hebt en het rovershol kan verlaten. Binnen buiten in 20 minuten ... Het in een tasje... Missie geslaagd!
En dan ..... en dan.... dan ben je de trotse eigenaar van een spiksplinter nieuwe mooie spannende spiegelreflex camera. Ikke is helemaal blij!!

3 opmerkingen:

Miranda zei

Whooooow gaaaf!!!! Zag toevallig net een filmpje dat het eigelijk heel dwaas! Maar dit is dnk ik een hele goede aankoop!!!
Het is je gelukt!!!

( geen gewonde achter je gelaten??? :P )

Nicky zei

je bent nu officieel dwaze dame!
ernstig hoor! maar oh oh oh, wat een gave camera heb je gekocht!

Esmeralda zei

Zo he wat heb je dat aangedurfd! Maar ja die weten ook wel dat je met een zwangere dame niet moet spotten! Ze dachten oh gauw eentje geven aan haar voordat die stennis gaat maken hahahaha. Ben natuurlijk zwaar jaloers dat begrijp je wel!! Heel veel plezier met je nieuwe camera en dat er nog veel foto's mogen volgen van je buik! xxx