CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 6 november 2011

Kreadoe

Ik heb verlof ...!!! Afgelopen donderdag was mijn laatste werkdag en nu ben ik iets van 20 weken vrij. Heerlijk!!!

Vrijdag ben ik met mama en Nick naar de Kreadoe geweest ... ik zeg prima begin van mijn verlof! We (nou ja ... ik) hebben heerlijk geshopt en van alles gekocht. Ik had het geld dat ik voor mijn verjaardag had gehad bewaard voor de beurs en dat heb ik (bijna) opgemaakt.


ik had alleen weinig zin en puf om met mijn dikke buik af en toe in het gedring te staan. Dus het meeste wat ik gekocht heb komt dus ook bij de grotere winkels vandaan. Was ook nog opzoek naar 2 stanzen van Tim Holz maar kon ze niet vinden. Ach ... die komen er vast nog wel ;)
Eigenlijk is het traditie geworden dat we op de Kreadoe poffertjes eten ... maar helaas was het in een andere hal dus geen poffertjes. Dus hebben we maar ijsje gehaald.

Thuis lag er nog leuke post op me te wachten ... een pakje uit Engeland. Tamara liet vorige week geweldig mooie roosjes zien die ze besteld had bij www.wildorchidcrafts.com en daar had ik ook het een en ander besteld.
Ze hebben echt mega veel verschillende rozen in diverse kleuren (witte zijn prima te kleuren met glimmermist enz) en maten en ik had geen idee wat ik moest bestellen dus heb maar gewoon wat gedaan. Nu  had ik de meeste in 10 mm besteld maar vind dat achteraf toch wat aan de kleine kant.  De 15 en 20 mm vind ik iets mooier qua formaat. En de volgende keer dat ik ga bestellen ga ik er ook zeker een paar grotere er bij doen (40 mm) dacht dat ik dat nu ook had gedaan maar toch niet.

Ik vind ze niet heel duur (voor de 10 mm roosjes die ik had  betaal je voor 50 stuks € 2,14)  en ook qua verzenden niet (ik moest € 3,66 aan verzendkosten betalen) Ze leveren trouwens ook heel snel, zondagavond besteld en vrijdag binnen.
Kon het vrijdagavond met al die mooie spullen dan ook niet laten om even te gaan zitten prutsen. Tamara had laatst een super leuk kaartje op haar blog staan dus die heb ik na gemaakt.
 Buiten mijn nieuwe spullen van de beurs heb ik ook een Tim Holz en een Nellie Snelle stans gebruikt die ik vorige week gekocht heb bij scrapdelight.

2 opmerkingen:

Nicky zei

ik zei het al op facebook, hoop dat je een heel fijn en goed verlof hebt. bereid je maar lekker voor op de komst van beeb. en wat beter dan dat te doen door lekker te scrapinkopen!!! goed gekocht hoor, en nu maar scrappen!

Miranda zei

Wat een leuke dingen heb je gekocht, ook de roosjes! Ik ga maar niet kijken op die site... ;-)
Kaartje is ook superleuk!
Jammer dat ik je niet heb gezien! Nu lekker genieten van je verlof, en hopelijk tijd en zin om lekker te scrappen!!!