CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 14 juni 2009

Wat een avond...

Ik zit veel te laat nog op internet maar ik ben nog helemaal Hyper van vanavond dat ik toch nog niet kan slapen.

Vanavond ben ik voor de 3e keer naar Joseph geweest samen met 2 andere dames.
En man... wat hebben wij een show gezien zeg vanavond. Het was veruit de beste die ik tot nu toe gezien heb.

Ik was eerst wat sceptisch over de plaatsen. De eerste rij en die blijven tot een week of 3 voor de voorstelling onverkocht. Voor mijn gevoel moest er toch wat mee zijn.Uiteindelijk heb ik me toch over laten halen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad!!!!
Ik denk dat als je de voorstelling voor de eerste keer ziet dat het niet de meest geweldige plekken zijn je hebt namelijk niet echt een goed overzicht over het hele toneel. Maar ja... zoals iemand mij sms-te ... waarschijnlijk wel een Freektastisch uitzicht.

We zaten op een rij van 5 (links naast het orkest) en naast ons kwam ook een freekfan met man
zitten. En met zijn 4e hebben we redelijk wat lawaai geproduceerd kan ik je vertellen.

Het was zeer aannemelijk dat Freek zou spelen vanavond maar toch voelde ik best wel wat spanning. Want ja... je weet het nooit zeker. De voorstelling begon en Rene van Kooten was al snel gespot op het podium. YES!! en dat ik die donkere krullenbol achter de ster vandaan zag komen kon ik pas echt ontspannen... SHOWTIME!!

Het leek wel of ze allemaal een gouden randje aan hun stem hadden. Alles klopte vanavond gewoon. Het was super vanaf de eerste rij,we konden alles zo goed zien. De mimiek op de gezichten (en echt niet alleen op de van Freek) geeft echt een extra dementie aan de voorstelling. Ook leuk dat je nu heel goed alle interactie kon zien en horen. De opmerking van hein tijdens het verklaren van Freek zijn droom was hilarisch ... ja lekker simpel dit (geen idee of dit gebruikelijk is maar mij was het nog niet eerder opgevallen).

Tijdens sluit alle deuren maar heb ik even een traantje moeten laten en de Nooooooit was zo vreselijk heftig dat ik toch even moest slikken.
Verder was het echt een feestje en tijdens de mega mix zijn we helemaal los gegaan.

Onder het eten hadden we al besloten om deze keer de signeer sessie te laten voor wat het is en onze kansen bij de AU te gaan proberen. Wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben zeg...

Het was heerlijk rustig bij de AU en Robin kwam al snel naar buiten.
Ik vroeg meteen of we op de foto mochten met hem en natuurlijk kon dat.
Kreeg wel even de mededeling ... Jullie zaten op de eerste rij he. Hij vond het super dat we zo enthousiast waren.

Na Robin volgde Hein en Matthijs en ook die gingen gewillig met op de foto. En ... ook die herkende ons (oeps... toch iets te veel lawaai gemaakt?)


Niet veel later volgde Roy , hij had in de coulissen mee staan kijken (en had ons ook zien zitten). Even met hem staan kletsen en het repeteren gaat goed en de verwachting is dat hij eind Juni voor het eerst op gaat als Joseph.

Ondertussen toch wel staan hopen dat Freek ook zo naar buiten zou komen en dat hij ook nog even op de foto wilde. De foto's die we wilde hadden we nu tenslotte bijna allemaal. Ons wachten werd beloond en daar was mr Bartels him self. Ook hij vond het niet erg om even op de foto te gaan mijn avond kon toen echt niet meer stuk... eindelijk DE foto.

En ja ik heb even stiekum aan hem staan snuffelen (want zo'n kans krijg ik misschien niet meer) en ik kan jullie vertellen ... hij rook heerlijk!!! je raad het al... ook hij herkende ons van de eerste rij.

De bus was ondertussen weg en we hadden Rene van Kooten nog niet gezien. Maar we hoorde dat Rene altijd de laatste is dus zijn nog even blijven staan.
Wat is die man lief (eigenlijk zijn ze dat allemaal hoor) hij nam echt uitgebreid de tijd voor iedereen die er nog stond. Ik heb wat met mannen die lekker ruiken en hij had een erg lekker luchtje op. Dus na de foto zei ik dat hij wel erg lekker rook eh.. ja achteraf denk ik wat een opmerking maar volgens mij kon hij er wel om lachen. (helaas mijn ogen bijna dicht op de foto)

We zijn tenslotte wat gaan drinken om even bij te komen van een heerlijke avond. Alle foto's even uitgebreid bekeken en nog even na gekletst. Wat gaat zo'n avond dan weer snel zeg. Maar ik blij dat ik over een kleine maand weer 2x mag.

Kwam net op mijn camera nog een paar mooie foto's tegen.


8 opmerkingen:

Miranda zei

hihihih kan me voorstellen dat je helemaal hyper was en niet kon slapen!!! Whow, wordt bijna hyper van je verhaal! haha

Klinkt helemaal als een super avond!!! En geweldig zeg, dé foto's!!!
Hier kan je weer ff een maandje op teren toch??
Slaap lekker!!

Anoniem zei

Natuurlijk kan ik het niet laten om geen reactie te geven!
Wat ontzettend leuk om te horen dat het zo gave voorstelling was. Ben wel een beetje jaloers op de leuke foto's!
Op naar de volgende keer!

Corinne zei

Dat is wel weer een scrapboekje waard he :-) Leuk dat het eindelijk gelukt is......een droom komt uit :-)

Nicky zei

oh wat ben jij erg!!! hoevaak ga je nog? nee hoor, ga jij maar lekker, dit is wat meer mensen zouden moeten doen! heerlijk dat je avond zo goed was, kan me voorstellen dat je thuis nog zat te stuiteren! op naar de volgende!!!

Liefs Inge zei

Oh, Chantal wat ben jij te benijden. Is mij nog nooit gelukt om met zo'n beroemdheid op de foto te staan. Heerlijk dat je zo genoten hebt. Blijf vandaag nog maar even op je wolkje......

Esmeralda zei

Hee sweetheart!

Wat top zeg!! Tja je staat gewoon vaak met je ogen dicht op de foto omdat je hun geur opsnuift toch!
Heerlijk om dit te lezen en super dat je zo genoten hebt! Had je je stem nog wel de volgende dag hahahahaha!

Veel liefs

Annemarieke zei

wauwiewauwiewauwie!!! wat een fantastische avond heb je gehad....volgens mij gaat die big smile er de komende tijd niet meer af! heerlijk toch? geniet maar lekker na en maak er wat moois van..is zeker een boekje waard lijkt me!

groetjes annemarieke

MvM-design zei

Wat gaaf dat je met ze op de foto bent geweest !
Fijn dat je het weer zo leuk hebt gehad ;-)